Posao prodajnog savjetnika

U iščekivanju smo nove ekipe koja će postati dio naše velike (kako mi to volimo nazvati) obitelji, koja će nam se pridružiti u našim svakodnevnim izazovima.

• Nešto o nama:
ExMental je vodeća svjetska konzultantska firma specijalizirana za telefonsku prodaju. Uz kontinuitet uspješnoga rasta, djeluje globalno zajPosao prodajnog savjetnikaedno s više od 70 suradnika i partnera. S godinama iskustva u poslovanju, obrazovanju i profesionalnom osposobljavanju vrhunskih prodavača i menadžera, mi smo jedna od najpouzdanijih kompanija na svijetu. Koncentrirani smo na potrebe i želje svojih zaposlenika i godinama razvijamo visoko konkurentan tim profesionalnih prodajnih predstavnika.

Pod vodećom govorimo o dostupnim ljudskim resursima, iskustvu, razini profesionalnosti i inovativnosti.
Primjer smo tvrtkama u našem sektoru kako cijeniti i poštivati našu najveću
vrijednost – naše zaposlenike.
Vjerujemo da zaposlenici mogu postići više i mogu doseći svoj puni potencijal ako rade u ugodnoj, motiviranoj radnoj atmosferi. Dobro raspoloženje i pozitivan stav sastavni su dio ExMentala.

• Opis radnog mjesta.

Posao prodajnog savjetnika uključuju komunikaciju putem telefona i e-maila s već postojećim klijentima s ciljem stvaranja duge i uspješne suradnje, kao i pronalazak novih klijenata te istraživanja tržišta. Konstantno ulaganje u edukaciju i svakodnevni rad sa djelatnicima. Odlična prilika za steći nova znanja i usavršiti prodajne vještine, bez obzira na razinu obrazovanja i iskustvo.

• Uvjeti:

� veseli ste i kreativni duh spreman na nove izazove
� pozitivan stav u životu- klasa optimist
� možete puno pričati ali i pažljivo slušati
� odgovorna ste osoba
� da znate složiti više od jedne rečenice
� stručna sprema NKV, SSS, VSS
� radno iskustvo- bez radnog iskustva

• Što nudimo:

� fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio
� dinamične uvjete rada
� ugovor na neodređeno
� odlična atmosfera na poslu i nakon njega
� rad od ponedjeljka do petka od 8-16h
� razumijevanje za privatne potrebe
� početak rada- odmah

• Ako smo vas barem malo motivirali da se pridružite našem mladom, dinamičnom i zabavnom timu prodajnih savjetnika pozivamo Vas da nam pošaljete svoj CV i molbu sa naznakom za traženo radno mjesto na info@exmental.com

Veselimo se upoznati Vas 🙂
Radnička cesta 80

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *