Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Google/Android API Programer/ica

Objavljeno: 28.01.2020. 16:04

ProMDM d.o.o traže studenta/icu za Google/Android API Programer


Vrsta posla: Google/Android API Programer (ž/m)

Mjesto i adresa obavljanja posla: Hrgovići 77, 10 000 Zagreb

Početak i očekivano trajanje posla: Od 1.3.2020/ na duži period

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 50 kn / sat

Opis posla: Posao je fokusiran na razvoj i testiranje softverskog proizvoda za Android platformu, ali šire razumijevanje MDM tehnologije kao i cjelokupnog IT okruženja u velikim organizacijama potrebno je za kvalitetno obavljanje posla. Tražimo osobu koja želi proširiti svoja znanja i iskustva u tehnologiji, te profesionalno se razvijati i rasti u području razvoja softverskog proizvoda i mobilnih tehnologija.

Posebna znanja i vještine: Prednost imaju kandidati sa poznavanjem Android API-a, REST API-a, mrežnih protokola, certifikata i enkripcije, GIT sustava verzioniranja, Android Studia, Jave, procesa izgradnje i objavljivanja na Play Storeu. Poželjno poznavanje i/ili zanimanje i za Ruby on Rails server side razvijanje i uporabu Google REST API-a

Radno vrijeme: Pon - Pet /09:00 – 17:00h

Ostale napomene i uvjeti: Tražimo osobu koja želi kontinuirano učiti i razvijati se te pratiti tehnološke trendove, a koja voli istraživati mogućnosti koje tehnologija svakodnevno donosi te promišljati kako istu najbolje primijeniti u praksi kod krajnjeg korisnika.

Način i kontakt za prijavu studenata: Putem e-maila: jobs@promdm.com