Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Agent/ica korisničke podrške

Objavljeno: 03.02.2020. 15:01

Smart Flex d.o.o. traži studente/ice za posao - Agent korisničke podrške na engleskom jeziku


Vrsta posla: agent korisničke podrške

Smart Flex traži studente/studentice sa znanjem engleskog jezika

Savjetnik za upite na engleskom jeziku (m/ž)

Mjesto obavljanja posla: Poslovni centar Emporion, Zagreb

Početak i očekivano trajanje posla: odmah, rad na duži period

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 28 kn/h

Opis posla: Smart Flex d.o.o. za svog klijenta, jednu od vodećih tvrtki u području korisničkog zadovoljstva i podrške, traži vedre i komunikativne osobe s naprednim znanjem engleskog jezika. Svakodnevni zadaci uključuju odgovaranje na upite korisnika, izvornih govornika engleskog jezika. Kanali komunikacije uključuju telefon, mail i chat.

Posebna znanja i vještine: Izvrsno poznavanje engleskog jezika (minimalno B2/C1), ljubaznost, komunikativnost, dostupnost za rad u različitim smjenama.

Radno vrijeme: mogućnost rada između PON i NED, razne smjene 0-24

Uvećanja za:

- Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 4. Zakona o obavljanju studentskih poslova)

Ostale napomene i uvjeti: Klijent omogućuje dogovor oko radnog vremena, uz očekivani fond sati od 20 ili više sati tjedno. Radna atmosfera je vrlo poticajna, u multikulturalnom i multilingvalnom okruženju. Slobodno vrijeme i pauze moguće je provoditi u chill zoni, opremljenoj kuhinji ili pak u komunikaciji s kolegama, izvornim govornicima drugih stranih jezika. Prije samostalnog rada, tvrtka osigurava svu potrebnu edukaciju i mentorstvo.

Način i kontakt za prijavu studenata: Ako smo te zainteresirali za ovaj posao, pošalji nam svoj životopis s napomenom „Prijava za studentsku poziciju – engleski jezik“ na mail prijava20@smartflex.hr