Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Agenti/ice u službi za korisnike

Objavljeno: 03.02.2020. 15:01

Smart Flex d.o.o. (za svog klijenta) traži studenet/ice za rad u službi korisničke podrške/ savjetnik/ica za upite na francuskom i engleskom jeziku.


Vrsta posla: Agent korisničke podrške/ savjetnik za upite na francuskom i engleskom jeziku.

Smart Flex traži studente/ice sa znanjem francuskog i engleskog jezika

Mjesto obavljanja posla:  Poslovni centar Emporion, Zagreb

Početak i očekivano trajanje posla: odmah, rad na duži period

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 35 kn/h

Opis posla: Smart Flex d.o.o. za svog klijenta, jednu od vodećih tvrtki u području korisničkog zadovoljstva i podrške, traži vedre i komunikativne osobe s naprednim znanjem francuskog i engleskog jezika. Svakodnevni zadaci uključuju odgovaranje na upite korisnika, izvornih govornika francuskog (i engleskog) jezika. Kanali komunikacije uključuju telefon, mail i chat

Posebna znanja i vještine: Izvrsno poznavanje francuskog i engleskog jezika, ljubaznost, komunikativnost, dostupnost za rad u različitim smjenama.

Radno vrijeme: mogućnost rada između PON i NED, razne smjene 0-24

Uvećanja za:

- Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 4. Zakona o obavljanju studentskih poslova)

Ostale napomene i uvjeti:

Klijent omogućuje dogovor oko radnog vremena, uz preferirani fond sati od 20 ili više sati tjedno. Radna atmosfera je vrlo poticajna, u multikulturalnom i multilingvalnom okruženju. Slobodno vrijeme i pauze moguće je provoditi u chill zoni, opremljenoj kuhinji ili pak u komunikaciji s kolegama, izvornim govornicima stranih jezika. Prije samostalnog rada, tvrtka osigurava svu potrebnu edukaciju i mentorstvo.

Način i kontakt za prijavu studenata: Ako smo te zainteresirali za ovaj posao, pošalji nam svoj životopis s napomenom „Prijava za studentsku poziciju – francuski jezik“ na mail prijava17@smartflex.hr