Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Marketing

Objavljeno: 04.02.2020. 13:02

Sofa IT d.o.o. traži studenta/icu za poziciju - Marketing Assistant


Vrsta posla: Marketing Assistant

Mjesto i adresa obavljanja posla: Vrbani 4, 10000 Zagreb

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 30 kn/h

* Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se

za 50% (čl. 13. st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova, N.N. 96/2018.)

Opis posla: Komunikacija s poslovnim partnerima i portalima tijekom tjedna i vikendom za vrijeme važnih sportskih događanja, kreiranje sadržaja za poslovne partnere i portale po principu asap, pomoć u analizi velikih skupova sportskih podataka i izvlačenje zanimljivosti iz njih. U prednosti si ako te privlači fleksibilno radno vrijeme i možeš raditi vikendom ili u večernjim satima po potrebi.

Posebna znanja i vještine: Student/ica si viših godina studija s dosta slobodnog vremena i interesom za digitalni marketing, obožavaš sport, pratiš sportske sadržaje na TV-u, po portalima, u sportskim časopisima, na sportskim aplikacijama. Kužiš, baš voliš sport J

Izvrsno poznaješ engleski jezik (u govoru i pismu), a poznavanje dodatnog jezika ti je veliki plus. Poznaješ Adobe Photoshop Poznaješ osnove statistike i imaš interes za dubinske sportske analize. Timski si nastrojen i imaš dobre komunikacijske vještine. Znaš se organizirati, odgovorno i proaktivno pristupaš radnim zadatcima.

Radno vrijeme: Fleksibilno radno vrijeme koje poštuje tvoje studentske obveze.

Ostale napomene i uvjeti: Nudimo ti priliku za odlazak na dodatne edukacije i konferencije te priliku za razvoj, učenje, a ako očekivanja budu obostrano ispunjena i za radno mjesto u našem timu.

Način i kontakt za prijavu studenata: Prijave šalješ na job@sofascore.com s naznakom marketing assistant.