Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Razno

Objavljeno: 04.03.2020. 13:03

RTL Hrvatska d.o.o. za usluge traži studenta za poziciju - Junior media analitičar


Vrsta posla: junior media analitičar

Mjesto obavljanja posla: Zagreb

Početak i očekivano trajanje posla: 23.3.2020.

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 25,39kn/h

Opis posla: Tražimo osobu koja će biti odgovorna za praćenje gledanosti naših linearnih TV kanala i kanala konkurencije, sudjelovati u izradi standardiziranih i AD HOC izvještaja te koja će donositi zaključke i uvide o potrebama i navikama gledatelja te nam na taj način pomoći da budemo broj jedan TV kuća u Hrvatskoj.

Neki od zadataka juniora su:

•Izrada standardiziranih izvještaja na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj osnovi

•Izrada dodatnih izvještaja prema specifičnim zahtjevima i potrebama kompanije

•Analiza, interpretacija i prezentacija podataka o TV gledanosti

•Samostalno donošenje zaključaka i prijedloga u svrhu unaprjeđenja programa

•Individualizirani pristup zahtjevima internih klijenata

•Blisko surađivanje s ostatkom organizacije

Posebna znanja i vještine: Apsolvent ili završeni fakultet, prednost prirodoslovno-matematički smjerovi, iako nije uvjet. Imaš visok stupanj posvećenosti detaljima u svrhu pružanja kvalitetnih analiza u dogovorenim vremenskim okvirima i analitičan/na u svrhu odabira, organizacije i interpretacije podataka te lako identificiraš probleme i donosiš zaključke. Posjeduješ prirodnu radoznalost i interes za TV sadržajem, ako TV danas ne pratiš, spreman/na si upoznati se sa različitim formatima u svrhu donošenja kvalitetnih zaključaka analiza. Ambiciozan/na si i imaš želju za učenjem. Timski igrač usmjeren na rezultate. Poznaješ engleski jezik u govoru i pismu te posjeduješ izvrsne komunikacijske i kompjuterske vještine (MS Office, specijalno rad u Excelu).

Radno vrijeme: 09:00 – 17:00h, svaki radni dan

Uvećanja za:

- Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 4. Zakona o obavljanju studentskih poslova)

Način i kontakt za prijavu studenata: Ako se prepoznaješ u navedenom opisu, pošalji svoj životopis i motivacijsko pismo na e-mail adresu: human.resources@rtl.hr uz napomenu u naslovu maila za koji natječaj se prijavljuješ najkasnije do 11.03.2020.g.