Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Anketiranje kupaca u Poreču

Objavljeno: 09.03.2020. 12:06

Lidl Hrvatska d.o.o. k.d. traži studente/ice za anketiranje kupaca


Vrsta posla: anketiranje kupaca

Mjesto obavljanja posla: Poreč

Početak i očekivano trajanje posla: tijekom ožujka i travnja 2020.

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): satnica za navedeni posao u periodu od ponedjeljka do subote je 27kn/sat, a nedjeljom je 40,5kn/sat.

Druge naknade (putni troškovi, hrana, smještaj i dr.): plaćeni bi bili putni troškovi (2kn/km) za studente koji nemaju mjesto prebivališta na području grada u kojem se provodi anketiranje. Prednost imaju studenti sa mjestom prebivališta u Poreču.

Opis posla:

• anketiranje kupaca u Lidlu Poreč (Mate Vlašića 48)

Posebna znanja i vještine:

• obavezno posjedovanje studentskih prava za vrijeme školovanja i anketiranja (3. i 4. mjesec 2020. godine)

• raspoloživost za smjenski rad i to od ponedjeljka do subote 6 do 7 sati te nedjeljom 5 sati

• dostupnost tijekom cijela dva tjedna jer anketiranje kupaca traje tijekom cijelog radnog vremena trgovine

Radno vrijeme: Posao bi se odradio u periodu od 30.3.-5.4.2020. U tjednu prije toga bi se odradilo uvodno školovanje u četvrtak (26.3.2020.) koje bi bilo plaćeno. Potrebna je dostupnost tijekom cijela dva tjedna jer anketiranje kupaca traje tijekom cijelog radnog vremena trgovine

Uvećanja za:

- Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 4. Zakona o obavljanju studentskih poslova)

- Rad u drugoj smjeni: Raspoloživost za smjenski rad i to od ponedjeljka do subote po 6 do 7 sati te nedjeljom po 5 sati.

Ostale napomene i uvjeti: kad počnete raditi kod nas, niste prepušteni sami sebi: proći ćete kroz strukturirano uvodno školovanje po principu učenja kroz rad u pozitivnoj i podržavajućoj radnoj okolini. Osim toga, kod nas imate velike mogućnosti zaposlenja nakon diplome i daljnjeg razvoja karijere u dinamičnom internacionalnom okruženju!

Način i kontakt za prijavu studenata: zainteresirani studenti mogu se prijaviti do 25.3.2020. putem linka: https://jobs.lidl.com/code_cui?HR-015749