Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Agenti/ice u službi za korisnike

Objavljeno: 18.03.2020. 14:01

Smart Flex d.o.o. traži studente/studentice sa znanjem njemačkog jezika za rad u korisničkoj podršci


Vrsta posla: agent korisničke podrške

Savjetnik za upite na njemačkom jeziku (m/ž)

Mjesto obavljanja posla: rad od kuće ili po potrebi sa lokacije Emporion centar, Zagreb

Početak i očekivano trajanje posla: odmah, rad na duži period

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 33 kn/h

Opis posla: Smart Flex d.o.o. za svog klijenta, jednu od vodećih tvrtki u području korisničkog zadovoljstva i podrške, traži vedre i komunikativne osobe s naprednim znanjem njemačkog jezika. Svakodnevni zadaci uključuju odgovaranje na upite korisnika, izvornih govornika njemačkog jezika.

Posebna znanja i vještine: Izvrsno poznavanje njemačkog jezika, osobito u usmenoj komunikaciji, ljubaznost, komunikativnost, dostupnost za rad u različitim smjenama.

Radno vrijeme: mogućnost rada između PON i NED, razne smjene

Uvećanja za:

- Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 4. Zakona o obavljanju studentskih poslova)

Ostale napomene i uvjeti: Klijent omogućuje dogovor oko radnog vremena, uz preferirani fond sati od 20 ili više sati tjedno. Prije samostalnog rada, tvrtka osigurava svu potrebnu edukaciju i mentorstvo.

Način i kontakt za prijavu studenata: Ako smo te zainteresirali za ovaj posao, pošalji nam svoj životopis s napomenom „Prijava za studentsku poziciju – njemački jezik“ na mail prijava19@smartflex.hr