Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Administrativni/a agent/ica u službi za korisnike na njemačkom jeziku - Zagreb

Objavljeno: 28.06.2020. 05:52

Transcom Worldwide d.o.o. traži studente/ice za rad u službi za korisnike na njemačkom jeziku


Vrsta posla: Administrativni/a agent/ica u službi za korisnike na njemačkom jeziku - Zagreb

Mjesto obavljanja posla: Radnička cesta 39 (centar 2000), Zagreb

Početak i očekivano trajanje posla: srpanj 2020.

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 33kn/h

Opis posla: Vješti ste u govorenju te u brzom i točnom pisanju i jedni ste od onih koji imaju njemački jezik u malom prstu?

Pridružite se našim zaposlenicima koji su u svojem svakodnevnom radu podrška korisnicima putem usmene i pisane komunikacije. Komunikacija s korisnicima je putem poziva, chata i e-maila. Svi su upiti vezani uz bankarski online sustav koji surađuje s mnogim poznatim brendovima o kojima ćete svakako više čuti kad nas upoznate na razgovoru.

Na samom početku rada, na obuci se upoznajete sa sustavom i pripadajućim procesima te ćete također proći obuku komunikacijskih vještina i imati podršku u svom radu.

Odgovornosti radnog mjesta: pružanje podrške korisnicima i pravovremeno odgovaranje na sve upite putem poziva, chata i/ili e-maila, svakodnevna komunikacija na njemačkom jeziku. Možete očekivati razne upite, ali su najčešći vezani uz: načine plaćanja on-line usluga, samu kupnju i račune, cijene, uvjete plaćanja i naknade za izvršena plaćanja te povrat sredstava, zaštitu klijentovih osobnih informacija, narudžbe, naknade i slično. Prodaja nije u opisu posla.

Potrebna znanja i vještine: njemački jezik: razina C1 (napredni i samostalni korisnik); engleski jezik: razina B1 (razumijevanje i praćenje treninga), osnovno korištenje MS Office paketa, brzina i točnost u tipkanju; izvrsne komunikacijske i interakcijske vještine; učinkovita pismena i verbalna komunikacija; samostalnost, motiviranost, organiziranost i otvorenost.

Uvećanja za:

- Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 4. Zakona o obavljanju studentskih poslova)

Ostale napomene i uvjeti: mogućnost napredovanja i izgradnja karijere u međunarodnom okruženju; mogućnost promjene satnice prema osobnim potrebama radnika; bonusi za preporuke novih djelatnika; potpuno opremljena kuhinja i prostorija za odmor (Relax room).

Način i kontakt za prijavu studenata: prijave putem linka: https://transcomcroatia.recruitee.com/o/administrativnia-agentica-u-sluzbi-za-korisnike-na-njemackom-jeziku-zagreb/c/new