Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Call centar

Objavljeno: 06.07.2020. 08:51

Polikovsky d.o.o. traži studente/ice za rad u call centru


Vrsta posla: rad u call-centru, zaprimanje narudžbi i vođenje naplateMjesto i adresa obavljanja posla: Draganićka ulica, (Rudeš) Zagreb

Početak i očekivano trajanje posla: odmah, na duže vrijeme

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 25,39 kn/h

* Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se

za 50% (čl. 13. st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova, N.N. 96/2018.)

Opis posla:

Tražimo studenta/icu za rad u call-centru, administrativne poslove u uredu i vođenje naplate na duže vrijeme.

Posao uključuje javljanje na telefon, komunikaciju s kupcima, zaprimanje narudžbi, unošenje narudžbe u sustav, izradu računa iz sustava, slanje računa kupcu mailom/poštom, printanje ostalih popratnih dokumenata, podsjećanje kupaca na plaćanje i vođenje računa o naplati. Po potrebi i drugo.

Tvrtka/brand Telegrami-Brzojavi specijalizirana je za dostavu prigodnih poklona i čestitki u sva hrvatska rodilišta i na kućne adrese, kao i slanje telegrama sućuti te svih drugih telegrama/brzojava. S razvijenom mrežom dostavljača i potrebnom logistikom u cijeloj Hrvatskoj poklone i telegrame naših kupaca dostavljamo u svega nekoliko sati od narudžbe ili drugi radni dan.

Posebna znanja i vještine:

Potrebna je komunikativna, pozitivna i marljiva osoba koja posjeduje odlične vještine rada na računalu (brzo tipkanje, Excel, Word, Outlook).

Radno vrijeme: PON-SUB – 8 sati dnevno, u pravilu u vremenu 8-16 ili 13-21 (postoji mogućnost i 16-21)

Nedjelja po dogovoru, a jedan dan u tjednu je neradan.

Ostale napomene i uvjeti:

Iskustvo rada u call-centru ili agenciji za naplati potraživanja je poželjno, ali ne i nužno. Prilikom selekcije kandidati će biti pozvani na kratak razgovor, a potom i probni rad.

Sposobnosti: Potrebna je komunikativna, pozitivna i marljiva osoba koja posjeduje odlične vještine rada na računalu (brzo tipkanje, Excel, Word, Outlook).

Način i kontakt za prijavu studenata: Prijavu sa životopisom treba poslati na e-mail: info@telegrami-brzojavi.eu Rok za prijavu je 8. srpnja 2020.