Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Asistent/ica u nastavi

Objavljeno: 25.07.2020. 09:50

Osnovna škola Gustava Krkleca traži asistenta/icu u nastavi


Vrsta posla:  pomoćnik u nastavi

Mjesto i adresa obavljanja posla: Zagreb, B. Magovca 103 (Travno)

Početak i očekivano trajanje posla: 07. rujna 2020. do 18.lipnja 2021.

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): minimalna naknada: 25,39 kn

* Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova, N.N. 96/2018.)

Opis posla:

Ovisno o teškoći/ama učenika/ice obaveze koje proizlaze iz opisa posla su sljedeće: neposredna potpora učeniku tijekom odgojno-obrazovnog procesa u zadacima koji zahtijevaju komunikacijsku, senzornu i motoričku aktivnost učenika, u kretanju, pri uzimanju hrane i pića, u obavljanju higijenskih potreba, u svakodnevnim nastavnim, izvannastavnim i izvanučioničkim aktivnostima, a sve prema izrađenom programu rada prema utvrđenim funkcionalnim sposobnostima te uputama učitelja i stručnog tima škole.

Posebna znanja i vještine:

Poželjno je iskustvo rada s djecom te da je osoba već obavljala posao pomoćnika u nastavi.

Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka, 25 sati tjedno. Nastava se odvija u jednoj (jutarnjoj) smjeni.

 

Ostale napomene i uvjeti:

Prednost imaju pomagačka zanimanja (fizioterapeuti, studenti Učiteljskog fakulteta, Pedagogije, Psihologije, Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Socijalnog rada).

Način i kontakt za prijavu studenata: Molimo da Vaše zamolbe i životopise pošaljete na mail strucna.sluzba.skole@gmail.com. Obavještavamo kako ćemo na vaše zamolbe odgovarati iza 24.08.2020. te ćemo u tom razdoblju dogovarati razgovor.