Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Recepcija vidikovca Zagreb 360

Objavljeno: 25.07.2020. 11:50

Zagrebačko oko d.o.o. | vidikovac Zagreb 360°, traži studente/ice za rad na recepciji vidikovca Zagreb 360


Vrsta posla: Komunikacija | Recepcija

Mjesto obavljanja posla: Trg bana Josipa Jelačića, Zagrebački neboder, Ilica 1a, 16. kat, Zagreb

Početak rada: odmah

Očekivano trajanje posla: bez vremenskog ograničenja, poželjno na duži vremenski rok

Neto cijena sata posla: 30,00 kn

Druge naknade: svakog mjeseca dodatno nagrađujemo studente koji najbolje obavljaju posao

Opis posla: Stvaranje prvog dojma kroz komunikaciju, pružanje pozitivnih iskustava i emocija posjetiteljima vidikovca Zagreb 360° - najposjećenije turističke atrakcije u Zagrebu.

Radno mjesto obuhvaća: dosljedno poštivanje i provođenje epidemioloških mjera vezanih uz COVID-19 te a) proaktivnu komunikaciju s potencijalnim posjetiteljima, doček i neposrednu pratnju posjetitelja vidikovca od recepcije Zagrebačkog nebodera do dizala kojim će ih uputiti do vidikovca smještenog na 16. katu ili b) izdavanje i naplatu ulaznica, upoznavanje posjetitelja s ponudom vidikovca, pratnju posjetitelja do terase vidikovca, kao i sve druge poslove vezane uz dobrodošlicu.

Posebna znanja i vještine: Ambiciozna, inteligentna, samoinicijativna, atraktivna, izrazito komunikativna osoba, odgovorna, uredna, vedra i nasmijana, koja se zna pristojno dotjerati i odjenuti za boravak na poslu, s odličnim znanjem najmanje jednog svjetskog jezika (preferirano: engleski), koja ima želju i ambiciju posao obavljati s voljom i ljubavlju.

Radno vrijeme: Vidikovac Zagreb 360° za javnost je otvoren svakodnevno, 365 dana u godini, u vremenu od 07.00 do 23.00 sata, osim u vrijeme privatnih, poslovnih i protokolarnih događanja kojih godišnje ima 150+. Najboljim studenticama i studentima, nudimo mogućnost rada na eventima.

Od ozbiljnih potencijalnih kandidata se očekuje rad najmanje 4 dana u tjednu. Radno vrijeme je podijeljeno u smjene (radnim danom od 07.00 do 11.00 sati i od 18.00 do 22.00, odnosno 23.00 sata, subotom od 12.00 do 17.00 i od 17.00 do 22.00 ili 23.00 sata, nedjeljom od 12.00 do 16.30 i od 16.30 do 21.00 sat). Postoji mogućnost odabira smjene, kao i spajanja dvije smjene (subotom i nedjeljom), ako je studentu to u interesu.

Studentima se odobrava odsutnost tijekom učenja za ispite i/ili polaganja ispita te radi odlaska na odmor (i nakon toga jamči mjesto u timu), na način da se ostali studenti međusobno organiziraju (preraspodijele posao) kako bi sve smjene bile uvijek popunjene i kako zbog privremene odsutnosti pojedine studentice/studenta, posao ne bi trpio.

Uvećanja za: Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću i za rad nedjeljom, uvećava se za 50%. Nagrada za kontinuitet rada kod poslodavca (za studente koji rade duže od godinu dana) i Bonus na rezultat (za ostvarene prihode iznad zacrtanog cilja) samo su neki od dodatnih motiva za rad na vidikovcu Zagreb 360°.

Ostale napomene i uvjeti: Tijekom radnog vremena, pušenje i korištenje mobitela u privatne svrhe nije dozvoljeno i isto rezultira prekidom suradnje.

Način za kontakt i prijavu: Ako pronalaziš sebe u ovoj prilici i vjeruješ da si upravo ti odlična kandidatkinja ili kandidat za ovaj posao, svoj CV i 5 (pet) svojih fotografija pošalji na posao@zagrebeye.hr