Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Agenti/ice u službi za korisnike na njemačkom jeziku

Objavljeno: 30.07.2020. 12:53

Transcom Worldwide d.o.o. traži agente/ice u službi za korisnike (njemački jezik)


Vrsta posla: agent/ica u službi za korisnike (njemački jezik) - Zagreb / Projekt: europska online banka

Mjesto obavljanja posla: Radnička cesta 39 (centar 2000), Zagreb

Početak i očekivano trajanje posla: kolovoz 2020/ na duži period

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 33kn/h

Opis posla:

Naši djelatnici u svakom svakodnevnom radu obavljaju poslove bankarske online podrške klijentima. Komunikacija s korisnicima je u najvećoj mjeri putem telefona i e-maila, dok manji dio upita zaprimamo putem pošte. Upiti su raznovrsni, no oni najčešći su: upit o stanju računa/raspoloživi iznos na kartici, promjena osobnih podataka, blokiranje/aktivacija kartice, objašnjenje pojedinih stavki na računu/ponovno slanje računa, ponovno slanje PIN-a. Unutar projekta se nalazi više manjih timova koji se bave određenim radnjama kao što su naplata dugovanja, aktivacija/blokiranje kartica koje su iz sigurnosnih razloga privremeno blokirane itd.

Prije samog početka rada, kandidati se na obuci upoznavaju sa sustavima, prolaze obuku komunikacijskih vještina i upoznavaju se sa svim pripadajućim procesima.

Potrebna znanja i vještine: njemački jezik: razina B2/C1 (napredni i samostalni korisnik); osnovno korištenje MS Office paketa; izvrsne komunikacijske i interakcijske vještine; učinkovita pismena i verbalna komunikacija; samostalnost, motiviranost, organiziranost i otvorenost.

Radno vrijeme: 2 smjene

Uvećanja za:

- Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 4. Zakona o obavljanju studentskih poslova)

Ostale napomene i uvjeti: mogućnost napredovanja i izgradnja karijere u međunarodnom okruženju; mogućnost promjene satnice prema osobnim potrebama radnika; bonusi za preporuke novih djelatnika; potpuno opremljena kuhinja i prostorija za odmor (Relax room).

Način i kontakt za prijavu studenata: prijave putem linka: https://transcomcroatia.recruitee.com/o/agentica-u-sluzbi-za-korisnike-njemacki-jezik-zagreb-projekt-europska-online-banka/c/new