Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Rad u Iskonu

Objavljeno: 17.08.2020. 12:53

Kao Iskonovac imaš slobodu svaki radni dan organizirati onako kako ti želiš. Imaš priliku stvarati u atmosferi gdje svaka ideja može izrasti u super projekt. Uz znatiželju i podršku, kao Iskonovac uvijek ideš prema naprijed! Budi slobodan #kaoIskonovac

Agent/ica u timu za digitalne prodajne kanale

Javi nam se na studenti@iskon.hr i razvij se uz ekipu koja je sa šeranjem znanja  i ti-mskim radom uvijek na ti!


 

AGENT/ICA U TIMU ZA DIGITALNE PRODAJNE KANALE

Tko smo mi?
Studentski tim koji prati trendove pa smo cijeli radni dan uz Facebook, Viber ili chat. Možemo i birati želimo li raditi iz novih ureda ili onih kućnih. Ako i tebi nije problem tako provesti četiri dana u tjednu čitaj dalje. Za sve ostale kojima digitalni svijet komunikacije nije toliko drag – uskoro će biti još Iskonovih studentskih natječaja. ;)

Što ćeš raditi?
Komunicirat ćeš s Iskonovcima putem naših digitalnih kanala – Facebook, Viber, chat i e-mail. Osim što smo digitalni, mi smo i prodajni tim, tako da će i to biti tvoj opis posla. Vjerojatno onaj najdraži jer ti donosi jaaako dobre bonuse na plaći.


Što ti nudimo ako postaneš dio našeg tima?
Početnu satnicu
od 26kn plus bonuse. Sat je nedjeljom i blagdanom plaćen 50% više.

Fleksibilno radno vrijeme uz koje ćeš moći uskladiti svoje fakultetske obveze. I ako redovno učiš i ako si kampanjac. ;) Raspored si samostalno kreiraš. A u uredu (ili u ovo doba, virtualnom uredu od kuće) bismo te voljeli vidjeti četiri bilo koja dana od ponedjeljka do nedjelje, na šest sati, u periodu od 8 do 20 sati.

Edukaciju prije početka rada gdje ćeš naučiti sve potrebno o internim sustavima u kojima radimo i komunikaciji na društvenim mrežama. Naravno, uputit ćemo te i u sve Iskonove usluge kao i tajne njihove uspješne prodaje. Razvijat ćeš i komunikacijske vještine u online svijetu koje će ti sigurno koristiti i izvan poslovnog okruženja.

I naravno, nudimo ti uobičajene Iskonove pogodnosti za zaposlenike – popusti, rođendanski poklon, t(ea)mska druženja, slobodni dani za učenje…

A imamo i mi neka očekivanja od tebe….
Zainteresiranost i volja za radom, a naravno i odgovornost prema poslu. Razvijene vještine govorenja, slušanja i pisanja. Smirenost i spretnost za komunikaciju s korisnicima u skladu s Iskonovom kulturom. ;)

 

Kako prijaviti sebe ili prijatelja, rođaka, susjeda…?
Pošalji životopis na studenti@iskon.hr s nazivom radnog mjesta za koje se prijavljuješ. A prije nego se prijaviš provjeri našu narančastu atmosferu i na Instagramu, zovemo se @teamiskon.