Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Agenti/ice u službi za korisnike na njemačkom jeziku

Objavljeno: 07.09.2020. 12:54

Transcom Worldwide d.o.o. traži agente/ice u službi za korisnike (njemački jezik)


Vrsta posla: Administrativni agent u službi za korisnike na njemačkom jeziku (m/ž) - Zagreb

Mjesto obavljanja posla: Radnička cesta 39 (Centar 2000), Zagreb (početak rada od kuće za vrijeme trajanja epidemioloških mjera propisanih zbog virusa COVID-19)

Početak i očekivano trajanje posla: listopad 2020.; neograničeno trajanje posla

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 33kn/h

Opis posla:

Želiš li iskoristiti svoje znanje njemačkog jezika?

Pridruži se našim zaposlenicima koji su u svojem svakodnevnom radu podrška korisnicima. Komunikacija s korisnicima je putem poziva, chata i e-maila. Svi su upiti vezani uz bankarski online sustav koji surađuje s mnogim poznatim brendovima o kojima ćeš svakako više čuti kad nas upoznaš na razgovoru.

Kako će tvoj dan izgledati?

Posao ćeš započeti obukom na kojoj ćeš se upoznati sa sustavom i procesima koji će ti biti potrebni u radu, pružat ćeš podršku korisnicima i pravovremeno odgovarati na sve upite putem poziva, chata i/ili e-maila, svakodnevno ćeš komunicirati na njemačkom jeziku, imat ćeš potpunu podršku svog Team Leadera i cijelog tima.

Upiti koje ćeš rješavati, najčešće su vezani uz: načine plaćanja on-line usluga, samu kupnju i račune, cijene, uvjete plaćanja i naknade za izvršena plaćanja te povrat sredstava, zaštitu klijentovih osobnih informacija, narudžbe, naknade i slično, prodaja nije u opisu posla.

Potrebna znanja i vještine: njemački jezik: razina C1 u pisanju i govoru (napredni i samostalni korisnik); engleski jezik: razina B1 (razumijevanje i praćenje treninga te procedura), osnovno korištenje MS Office paketa, brzina i točnost u tipkanju; izvrsne komunikacijske i interakcijske vještine; učinkovita pismena i verbalna komunikacija; samostalnost, motiviranost, organiziranost i otvorenost.

Radno vrijeme: Za vrijeme plaćenog treninga (10 radnih dana, od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati, nakon toga se kreće raditi u smjenama).Trenutno radno vrijeme cjelokupnog projekta je od 9:00 do 18:30 sati (uskoro se planira širenje smjena na 24/7)

Uvećanja za:

- Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 4. Zakona o obavljanju studentskih poslova)

Ostale napomene i uvjeti: ugodna radna atmosfera i prijateljski timski duh, mogućnost napredovanja i izgradnja karijere u međunarodnom okruženju; mogućnost promjene satnice prema osobnim potrebama radnika; bonusi za preporuke novih djelatnika; potpuno opremljena kuhinja i prostorija za odmor (Relax room).

Način i kontakt za prijavu studenata: prijave putem linka: https://transcomcroatia.recruitee.com/o/administrativni-agent-u-sluzbi-za-korisnike-na-njemackom-jeziku-mz-zagreb/c/new