Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Administrativni posao

Objavljeno: 22.09.2020. 08:54

TMF Croatia d.o.o traži studenta/icu za administrativne poslove


Vrsta posla: HR & Payroll assistant

Mjesto obavljanja posla: Zagreb, Radnicka cesta 80

Početak i očekivano trajanje posla: po dogovoru

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 27kn/h

Opis posla:

Administracija – slanje, skeniranje, sortiranje i arhiviranje zaprimljenih dokumenta. Prijave, odjave, promjene podataka djelatnika putem e-HZMO, e-HZZO i e-Porezne i vođenje evidencije o istom. Predaja JOPPD (poreznih izvještaja) putem e-Porezne nakon isplate plaća te po potrebi povezivanje putem SNU (specifikacija nepovezanih uplata) aplikacije. Popunjavanje templatea ugovora o radu, priprema raznih potvrda o zaposlenju, odluka o korištenju godišnjih odmora i sličnih potvrda po zahtjevu djelatnika. Priprema odjavnih dokumenata djelatnika. Priprema dokumentacije za HZZO refundacije bolovanja. Po potrebi kontaktiranje poreznih i drugih savjetnika po uputama nadređenih

Posebna znanja i vještine:

Poznavanje rada na računalu. Znatiželjna, marljiva, proaktivna i motivirana osoba, usmjerena na riješavanje problema, Sposobnost za rad i komuniciranje na prikladan način sa klijentima, kolegama, direktorima i ostalim relevantnim stranama. Odgovornost, usmjerenost na rezultat, točnost i preciznost. Znanje engleskog jezika u govoru i pismu.

Radno vrijeme: pod dogovoru

Uvećanja za:

- Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 4. Zakona o obavljanju studentskih poslova)

Način i kontakt za prijavu studenata: ivana.grgic@tmf-group.com