Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Arhitekt/ica

Objavljeno: 22.09.2020. 13:55

Delight d.o.o. traži arhitekta/icu


Vrsta posla:  arhitekt m/ž

Mjesto i adresa obavljanja posla:  Zagreb, Radnička cesta 52

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad):   30,00 kn

* Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova, N.N. 96/2018.)

Diplomirani ste arhitekt s posebnim interesom za uređenje interijera. Smatrate da većina uredskih prostora nisu dovoljno inspirirajuća mjesta i nemaju svoj dizajnerski pečat.

Imamo mjesto za Vas u našem timu !

Delight Office Solution (www.delightoffice.hr)  vodeća je kompanija u regiji za dizajn i opremanje poslovnih interijera.....kompanija koja pomaže radnu učinkovitost zaposlenika istodobno pomažući organizacijama u efikasnijoj upotrebi prostora...kompanija čiji su partneri vodeći svjetski lideri u svojim domenama (uredski namještaj, podne obloge, pregradne stijene…)

 

Naši su klijenti najveće svjetske kompanije prisutne u Hrvatskoj i regiji kao i veliki broj domaćih kompanija. Za njih kreiramo poslovne prostore u kojima će njihovi zaposlenici biti bolji, učinkovitiji, zadovoljniji... U našim projektima apliciramo proizvode vrhunskih svjetskih proizvođača kao Steelcase i Interface. Za klijente radimo i kompletne fit-out projekte gdje je Vaša uloga vrlo bitna.

Pouzdana ste i motivirana osoba, spremna na svladavanje više različitih zadataka. Timski ste igrač, odličnih komunikacijskih i organizacijskih sposobnosti.

Posebna znanja i vještine:

- Odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu;

- Odlično poznavanje MS Office korisničkih paketa (Word, Excel, PowerPoint);

- Dobre komunikacijske i organizacijske sposobnosti;

- Fleksibilnost i visokomotiviranost;
- Izvrsne međuljudske vještine;

Radno vrijeme:   od 9 do 17h

 

Način i kontakt za prijavu studenata:

- Portfolio svojih referenci

- Motivacijsko pismo i

- Životopis

na sljedeću e-mail adresu: office.croatia@delightoffice.com