Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Hostesiranja u poslovnom klubu

Objavljeno: 22.09.2020. 07:54

Zagrebačko oko d.o.o. traži studente/ice za poslove hostesiranja u poslovnom klubu


Vrsta posla: hostesiranje u poslovnom klubu

Mjesto obavljanja posla: Sky Office, Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10000 Zagreb (Rudeš)

Početak rada:    odmah

Očekivano trajanje posla: bez vremenskog ograničenja, poželjno na duži vremenski rok

Neto cijena sata posla:  30,00 kn

Druge naknade:               Da

Opis posla:

Radno mjesto obuhvaća: proaktivnu komunikaciju s posjetiteljima, doček i neposrednu pratnju posjetitelja od recepcije do ureda, odnosno sala za sastanke (uz dosljedno poštivanje i provođenje epidemioloških mjera vezanih uz SARS-COV-2), kao i sve druge poslove vezane uz dobrodošlicu, uključujući kuhanje i posluživanje kave i pića.

Posebna znanja i vještine:

Ambiciozna, inteligentna, samoinicijativna, atraktivna, izrazito komunikativna osoba, odgovorna, uredna, vedra i nasmijana, koja se zna pristojno dotjerati i odjenuti za boravak na poslu, s odličnim znanjem najmanje jednog svjetskog jezika (preferirano: engleski), koja ima želju i ambiciju posao obavljati s voljom i ljubavlju.

Radno vrijeme:

Od ozbiljnih potencijalnih kandidata se očekuje rad svih 5 radnih dana u tjednu (subote i nedjelje su slobodne). Radno vrijeme je podijeljeno u smjene (od 08.30 do 12.30 i od 12.30 do 16.30). Postoji mogućnost odabira smjene, kao i spajanja dvije smjene, ako je studentu to u interesu.

Studentima se odobrava odsutnost tijekom učenja za ispite i/ili polaganja ispita te radi odlaska na odmor (i nakon toga jamči mjesto u timu), na način da se ostali studenti međusobno organiziraju (preraspodijele posao) kako bi sve smjene bile uvijek popunjene i kako zbog privremene odsutnosti pojedine studentice/studenta, posao ne bi trpio.

Uvećanja za:

Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću i za rad nedjeljom, uvećava se za 50%. Nagrada za kontinuitet rada kod poslodavca (za studente koji rade duže od godinu dana) i Bonus na rezultat (za ostvarene prihode iznad zacrtanog cilja) samo su neki od dodatnih motiva za rad na vidikovcu Zagreb 360°.

Ostale napomene i uvjeti:

Dress code je crna haljina ili suknja i crne salonke. Tijekom radnog vremena, pušenje i korištenje mobitela u privatne svrhe nije dozvoljeno i isto rezultira prekidom suradnje.

Način za kontakt i prijavu:

Ako pronalaziš sebe u ovoj prilici i vjeruješ da si upravo ti odlična kandidatkinja ili kandidat za ovaj posao, svoj CV i 5 (pet) svojih fotografija pošalji na posao@zagrebeye.hr