Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Administrativni posao

Objavljeno: 25.09.2020. 11:56

Croatia osiguranje traži studente/ice za administrativne poslove


Dragi studenti i studentice!

Croatia osiguranje traži pojačanje u Sektoru za upravljanje naknadama šteta. Ukoliko želite još za vrijeme studiranja iskusiti kako je to raditi u najvećem i najstarijem osiguravajućem društvu u Hrvatskoj, ovo je posao baš za Vas! Uz savjestan i odgovoran pristup poslu, brzo ćete usvojiti sve što trebate znati o poslu, stoga nije bitno što studirate ili čime ste se do sada bavili. Ono što nam je bitno je da Vam akademske obaveze ostavljaju dovoljno prostora za rad u smjenama, po dogovoru, na pola radnog vremena. Nudimo Vam zabavno i korisno radno iskustvo, ugodno radno okruženje te siguran posao.

Vrsta posla: asistent u Sektoru za upravljanje naknadama šteta (m/ž)

Mjesto i adresa obavljanja posla: Zagreb

Početak i očekivano trajanje posla: Predviđen početak rada od 1.10.2020. na dulji vremenski period

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 25,39kn/h

* Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova, N.N. 96/2018.)

Opis posla:

Zaprimanje klijenata, razvrstavanje pošte, unos prijava prema lobovima, kreiranje i razvrstavanje fizičkih spisa (printanje, ulaganje, lijepljenje naljepnica), slanje policijskih zapisnika i ostali pomoćni uredski poslovi.

Radno vrijeme:  radno vrijeme poslovnice 8-16h, tražimo studenta na pola radnog vremena, prema dogovoru

Da bi si osigurali ovaj ugodan i zabavan posao, sve što trebate napraviti je poslati nam Vaš životopis na studentski.posao@crosig.hr i pričekati povratnu informaciju.

Veselimo se Vašim prijavama!