Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Administrativni posao

Objavljeno: 01.10.2020. 12:54

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja traži studente/ice za administrativne poslove


Vrsta posla: administrativni poslovi

Mjesto i adresa obavljanja posla: Zagreb, Damira Tomljanovića-Gavrana 11

Početak i očekivano trajanje posla: 21. listopad do 21. prosinac 2020., mogućnosti nastavka u 2021.godini

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad):  27 kn/sat za administrativne poslove i rad na terenu; 35 kn/sat za rad u specijaliziranim statističkim programima

* Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova, N.N. 96/2018.)

Opis posla: poslovi na međunarodnim znanstveno-istraživačkim projektima u području obrazovanja koji uključuju pripremu istraživačkoga i popratnog materijala za provedbu IEA i OECD međunarodnih istraživanja, komunikaciju sa školama te (povremeno) terenski istraživački rad.

Posebna znanja i vještine:

Razvijene komunikacijske i socijalne vještine; izvrsno poznavanje rada na računalu (MS Office program, web pretraživači i slično); sklonost prema dinamičnom timskom radu i učenju novih vještina i poštivanju rokova, mogućnost praćenja složenih setova uputa; aktivno korištenje engleskim jezikom (u govoru i pismu) na najmanje A2 razini.

Radno vrijeme: Po dogovoru – u uredskim prostorijama u vremenu od 8 do 18h

Ostale napomene i uvjeti: Prednost imaju studenti završnih godina studija (apsolventi s aktivnim studentskim pravima) sljedećih usmjerenja: psihologija, sociologija, pedagogija te ekonomija.

Način i kontakt za prijavu studenata: E-poštom poslati životopis i motivacijsko pismo (na 1 stranici) na mail adresu ines.elezovic@ncvvo.hr zaključno s 15. listopada 2020.