Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Asistent/ica u prodaji digitalnih proizvoda

Objavljeno: 12.02.2021. 14:53

800 Ventures d.o.o. traži asistente/ice u prodaji digitalnih proizvoda i softverskih licenci


Vrsta posla: Asistent u prodaji digitalnih proizvoda i softverskih licenci

Mjesto i adresa obavljanja posla: od doma i/ili ured u Zagrebu

Početak i očekivano trajanje posla: 22.02.2021 – kontinuirano ili po dogovoru sa studentom / fleksibilno.

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 30 – 50 kn/h

* Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova, N.N. 96/2018.)

Opis posla:

Asistencija u prodaji digitalnih proizvoda i softver licenci. Ako Vas zanimaju CAD programi, bliski ste s tehničkim strukama i inženjeringom (arhitektura, građevinarstvo, strojarstvo, elektrotehnika); ovo će biti jako ugodno za Vas. Posao je vrlo prilagodljiv studentu, jer se može obavljati fleksibilno što se tiče vremena i mjesta obavljanja. Može se raditi od doma, uz koordinacije online ili u uredu u Zagrebu.

Posebna znanja i vještine:

Microsoft Office, barem temeljno znanje o CAD programima te brzo učenje i razumijevanje raznih online platformi. Potrebne alate će te lako naučiti, ključno je da imate interes za software, posebice CAD software. Potrebne su uobičajene vještine komuniciranja te je poželjno (ali nije obavezno) iskustvo u prodaji (telefonska prodaja, direktna prodaja, pomoćni radnici u prodaji... sve dolazi u obzir).

Radno vrijeme: fleksibilno i prema dogovoru

Ostale napomene i uvjeti:

Interes za inženjering i prateći IT, te spremnost za učenje, napredovanje i potencijalno dugoročnu suradnju. Ovo nije pogodno za kratkoročni rad mjesec-dva

Način i kontakt za prijavu studenata: prijave isključivo na email jakov@progecad.com.hr sa kratkim i jezgrovitim tekstom prijave. Priložiti link na LinkedIn stranicu ili CV