Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Hostesiranje

Objavljeno: 19.02.2021. 12:55

EU BUSINESS CLUB d.o.o. traži studente/ice za posao - Hostesa u poslovnom klubu (m/ž)


Vrsta posla:

Hostesa u poslovnom klubu (M/Ž)

Mjesto obavljanja posla:

Sky Office Towers, Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10000 Zagreb (Rudeš)

Početak rada:

odmah

Očekivano trajanje posla:

bez vremenskog ograničenja, poželjno na duži vremenski rok

Neto cijena sata posla:

30,00 kn

Druge naknade:

Moguće

 

Opis posla:

Radno mjesto obuhvaća: proaktivnu komunikaciju s posjetiteljima, doček i neposrednu pratnju članova EU Business Cluba i njihovih gostiju od recepcije do ureda, odnosno sala za sastanke ili evente (uz dosljedno poštivanje i provođenje epidemioloških mjera vezanih uz SARS-COV-2), kao i sve druge poslove vezane uz dobrodošlicu i gostoprimstvo.

 

Posebna znanja i vještine:

Ambiciozna, inteligentna, samoinicijativna, atraktivna, izrazito komunikativna osoba, odgovorna, uredna, vedra i nasmijana, koja se zna pristojno dotjerati i odjenuti za boravak na poslu, s odličnim znanjem najmanje jednog svjetskog jezika (preferirano: engleski), koja ima želju i ambiciju posao obavljati s voljom i ljubavlju.

 

Radno vrijeme:

Od ozbiljnih potencijalnih kandidata se očekuje rad svih 5 radnih dana u tjednu (sve subote i nedjelje su slobodne). Radno vrijeme je podijeljeno u smjene (od 09.00 do 13.00 i od 13.0 do 17.00). Postoji mogućnost odabira smjene, kao i spajanja dvije smjene, ako je studentu to u interesu.

Studentima se odobrava odsutnost tijekom učenja za ispite i/ili polaganja ispita te radi odlaska na odmor (i nakon toga jamči mjesto u timu), na način da se ostali studenti međusobno organiziraju (preraspodijele posao) kako bi sve smjene bile uvijek popunjene i kako zbog privremene odsutnosti pojedine studentice/studenta, posao ne bi trpio.

 

Uvećanja za:

Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću i za rad nedjeljom, uvećava se za 50%.

 

Ostale napomene i uvjeti:

Dress code za djevojke je crna haljina ili suknja i crne salonke, a za mladiće poslovno odijelo s kravatom i poslovne cipele. Tijekom radnog vremena, pušenje i korištenje mobitela u privatne svrhe nije dozvoljeno i isto rezultira prekidom suradnje.

 

Način za kontakt i prijavu:

Ako pronalaziš sebe u ovoj prilici i vjeruješ da si upravo ti odlična kandidatkinja ili kandidat za ovaj posao, svoj CV i 5 (pet) svojih fotografija pošalji na info@businessclub.eu