Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Dostava

Objavljeno: 18.03.2021. 06:56

Meta Mate j.d.o.o. traži studente/ice za poslove dostave, Zagreb/ Velika Gorica


Vrsta posla: dostavljač/ica

Mjesto i adresa obavljanja posla: Zagreb/ Velika Gorica

Početak i očekivano trajanje posla: odmah

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 35kn/sat. Cijena po satu isključivo ovisi o broju dostava po satu, ona može varirati.

* Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova, N.N. 96/2018.)

Opis posla:

Tražimo neovisne djelatnike/dostavljače koji vrše dostave u ranije zakazano vrijeme, koristeći se vlastitim vozilom. Narudžbe kupaca zaprimate preko Glovo, Pauza i Wolt platforme. Ako želite dinamičan posao s fleksibilnim radnim vremenom i da surađujete s potpunom slobodom, na pravom ste mjestu. Ako ste odgovorni, komunikativni i nasmijani, imate vaše vozilo (motocikl, bicikl ili automobil), iPhone ili Android uređaj i imate više od 18 godina prijavite se sada. Prije početka rada potrebno je odraditi kratki trening/edukaciju za obavljanje posla i potpisati naš ugovor

Mi nudimo:

• pozitivnu radnu atmosferu

• uvijek spremnu pomoć za sve nedoumice oko i za vrijeme posla

• tehničku podršku

• popust na gorivo

• najboljima bonuse i prednost pri odabiru radnog vremena

• urednu i redovitu isplatu odrađenog posla

Posebna znanja i vještine: odgovornost, komunikativnost, smirenost, pozitivna energija, snalaženje u stresnim situacijama.

Radno vrijeme:

Preko studenskog ugovora potrebno je odraditi minimalno 30 sati/tjedno, njih rasporedite sami od ponedjeljka do nedjelje, rad obuhvaća i rad vikendom i noću kada su pojačane dostave iz restorana i ostalih objekata i marketa čime je ujedno i veća i sama zarada.

Slobodno nas kontaktirajte na naš broj mobitela +385916200687 i email: jobs@metamatemm.com za sve informacije

Veselimo se suradnji i vašim prijavama!