Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Junior Content Specialist (m/ž)

Objavljeno: 19.03.2021. 13:56

SofaScore (Sofa IT d.o.o.) traži studenta/icu za poziciju - Junior Content Specialist (m/ž)


Vrsta posla: Junior Content Specialist (m/ž)

Mjesto i adresa obavljanja posla: Vrbani 4, 10110 Zagreb

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 30 HRK

* Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se

za 50% (čl. 13. st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova, N.N. 96/2018.)

Opis posla:

Korisnici često kažu da naša notifikacija za gol dolazi na aplikaciju prije nego što ga vidiš na svom TV-u. To je samo jedan od brojnih razloga zašto na App Storeu imamo ocjenu 4.9. Zvuči zanimljivo? :)
Imaš priliku postati dijelom uspješnog tima koji putem aplikacije donosi sportske rezultate i sportsku statistiku 20 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta. Smješteni smo na zagrebačkim Vrbanima, brojimo 110+ kreativnih i entuzijastičnih zaposlenika, a pokrivamo preko 20 sportova na Android, iOS i web aplikaciji. Trenutno tražimo Junior Content Specialista (m/ž), koji će obogatiti naš tim!

Tvoj će se posao uglavnom sastojati od stvaranja sadržaja za Instagram i Twitter, komunikacije s našim korisnicima i traženja statističkih zanimljivosti u našoj (velikoj!) bazi podataka. Od tebe očekujemo i da svakodnevno pratiš sportska zbivanja, odnosno da za tebe kažu da si pravi sportski fan :)

Važno nam je da izvrsno pišeš na engleskom, da možeš raditi u smjenama kad su utakmice i da si stvarno strastven_a oko sporta i sportskih podataka!

Nudimo odličnu atmosferu i radne uvjete :)

Radno vrijeme: fleksibilno

Način i kontakt za prijavu studenata: Prijaviti se možeš do 26. ožujka putem sljedeće poveznice: https://sofascore.bamboohr.com/jobs/view.php?id=88