Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Junior Content Specialist For Social Media(m/ž)

Objavljeno: 24.03.2021. 16:57

A.O.R. d.o.o. traži studenta/icu za poslove promidžbe


Vrsta posla: Junior Content Specialist For Social Media(m/ž)

Mjesto i adresa obavljanja posla: rad od kuće

Početak i očekivano trajanje posla: 01.04.2021. na duži period

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 26,56kn

* Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova, N.N. 96/2018.)

Opis posla:

Kreiranje objava, kampanja, sadržaja i ideja za društvene mreže (Facebook i Instagram); poznavanje pravila na društvenim mrežama; istraživanje trendova u svijetu kozmetike i sukladno tome izrada novih objava na društvenim mrežama.

Posebna znanja i vještine: vrlo dobro znanje hrvatskog i engleskog jezika u govoru i pismu: proaktivnost-samoinicijativa u radu; poželjno je poznavanje rada u programima Canva, Photoshop i slično ali nije uvjet.

Radno vrijeme: Po dogovoru

Ostale napomene i uvjeti: Tražimo Junior Content Specialist For Social Media koji će obogatiti naš aOra tim i stvarati nove ideje zajedno sa nama na društvenim mrežama aOra Beauty Awareness Facebook i Instagram profilu!

Svoj životopis, zamolbu i radove na kojima ste do sad radili, uređivali slike, objave za društvene mreže ili nešto što mislite da bi bilo interesantno da nam pokažete, slobodno pošaljite na kadrovska.aor@gmail.com