Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Korisnička podrška

Objavljeno: 24.03.2021. 08:55

Smart flex d.o.o. traži studente/ice za posao - Agent korisničke podrške putem e-maila (m/ž)


Vrsta posla: Agent korisničke podrške putem e-maila (m/ž)

Smart Flex traži studente/studentice za korisničku podršku putem e-maila.

Mjesto obavljanja posla: rad od kuće (cijela Hrvatska)

Početak i očekivano trajanje posla: odmah, rad na duži period

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 27 kn/h

Druge naknade (putni troškovi, hrana, smještaj i dr.): klijent osigurava i šalje svu potrebnu opremu za rad (službeni laptop i sl.

Opis posla: Smart Flex d.o.o. za svog klijenta, jednu od vodećih tvrtki u području korisničkog zadovoljstva i podrške, traži vedre i ljubazne kandidate, vješte u pismenoj komunikaciji na hrvatskom jeziku. Svakodnevni zadaci uključuju e-mail korespondenciju s korisnicima, kupcima jedne poznate on-line trgovine odjećom i obućom.

Posebna znanja i vještine: Ljubaznost, komunikativnost, dostupnost za rad u različitim smjenama.

Radno vrijeme: mogućnost rada između PON i NED, razne smjene

Uvećanja za:

- Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 4. Zakona o obavljanju studentskih poslova)

Ostale napomene i uvjeti: Klijent omogućuje dogovor oko radnog vremena, uz preferirani fond sati od 24 ili više sati tjedno. Prije samostalnog rada, tvrtka osigurava svu potrebnu edukaciju i mentorstvo.

Način i kontakt za prijavu studenata: Ako smo te zainteresirali za ovaj posao, pošalji nam svoj životopis s napomenom „Prijava za studentsku poziciju – e-mail podrška“ na mail prijava43@smartflex.hr

Smart Flex d.o.o. Vaše osobne podatke koje navedete u svojoj prijavi te u svome životopisu obrađuje isključivo radi traženja radnog mjesta za Vas. Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupne su u našim Pravilima privatnosti na http://smartflex.hr/pravila-privatnosti/