Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Rad u coffee shopu

Objavljeno: 31.03.2021. 05:58

365 Coffee d.o.o. traži studenta/icu za rad u coffee shopu


Vrsta posla: ugostiteljstvo – pripremanje kave

Mjesto i adresa obavljanja posla: Coffee shop Karibu Kaaawa, Ozaljska 34, Zagreb

Početak i očekivano trajanje posla: odmah/ očekivano trajanje – minimalno 6 mjeseci

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 26,56 kn/sat

* Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova, N.N. 96/2018.)

Opis posla: mi smo mali coffee shop na Trešnjevci u kojem se može popiti kava iz raznih dijelova svijeta pržena od strane raznih malih europskih pržionica. Trebamo tvoju pomoć u pripremi kava, komunikaciji s gostima te brizi oko coffee shopa.

Posebna znanja i vještine:

Ako si komunikativan/a (u stanju si nasmiješiti se gostima, pozdraviti i odraditi small talk s njima), odgovoran/a si prema svom poslu (što znači da možemo računati na tvoj dolazak na posao svaki put kada se dogovorimo osim, naravno, u iznimnim situacijama; da ćeš raditi onako kako smo te mi naučile i slično)  i htio/htjela bi naučiti ponešto o specialty kavama, javi nam se.

Radno vrijeme: U smjenama od 08-20

 

Ostale napomene i uvjeti:

 

Molimo da se javljaju samo studenti/ce koje traže malo dugoročniji posao (minimalno 6 mjeseci), koji mogu raditi preko ljeta te oni koji imaju vremena za rad uz studij. Iskustvo u ugostiteljstvu (npr. iskustvo u korištenju espresso aparata) je preduvjet.

 

Poslati svoj životopis na info@karibukaaawa.com