Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Marketing Content Specialist (m/ž)

Objavljeno: 06.04.2021. 14:58

Sofa IT d.o.o. za informatiku traži Marketing Content Specialist (m/ž)


Vrsta posla: Marketing Content Specialist (m/ž)

Mjesto i adresa obavljanja posla: Vrbani 4, Zagreb

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 30 kn

* Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova, N.N. 96/2018.)

Opis posla:

SofaScore je jedna od vodećih tvrtki koja se bavi sportskim rezultatima i statistikama i pruža ljubiteljima sporta top iskustvo praćenja rezultata i drugih statistika u realnom vremenu. Glavni proizvodi tvrtke su web i mobilna aplikacija, a brojimo preko 110 kreativnih i entuzijastičnih zaposlenika.

Trenutno tražimo Marketing Content Specialista (m/ž), koji će aktivno sudjelovati u kreiranju SofaScore vizuala za vodeće medije hrvatske, ali i cijelog svijeta!

Tvoj će posao obuhvaćati komunikaciju s poslovnim partnerima i portalima za vrijeme važnih sportskih događanja, uglavnom vikendom te ponekad tijekom tjedna. Analizirat ćeš velike skupine sportskih podataka te od njih kreirati atraktivne vizuale za poznate medije, poput Daily Maila. Od tebe očekujemo da svakodnevno pratiš sportska zbivanja, odnosno da za tebe kažu da si pravi sportski fan. :)

Bitno nam je da zadatke obavljaš precizno i ažurno, da poznaješ engleski jezik u govoru i pismu, a poželjno je i poznavanje još nekog stranog jezika te poznavanje rada u Adobe Photoshopu.

Ono što ti možemo punuditi je dobra radna atmosfera, službena oprema te mogućnost rada od doma.

Radno vrijeme: fleksibilno

Način i kontakt za prijavu studenata: Prijaviti se možeš do 13. travnja putem sljedeće poveznice: https://sofascore.bamboohr.com/jobs/view.php?id=94