Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Korisnička podrška

Objavljeno: 01.06.2021. 15:06

Electrocoin d.o.o. traži agente/ice korisničke podrške (hrvatski i engleski jezik)


Vrsta posla: agent/ica korisničke podrške (hrvatski i engleski jezik)

Mjesto i adresa obavljanja posla: On site - širi centar, Zagreb (uz pridržavanje svih epidemioloških mjera propisanih zbog virusa COVID-19)

Početak i očekivano trajanje posla: srpanj 2021, / na duži period

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 28kn po satu uz mogućnost povišice

* Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova, N.N. 96/2018.)

Opis posla: pružanje korisniče podrške putem chata i e-maila na hrvatskom i engleskom jeziku

Posebna znanja i vještine: odlično poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, brzina i točnost u tipkanju, sklonost timskom radu, poželjan kripto-entuzijazam

Radno vrijeme: prema dogovoru

Ostale napomene i uvjeti: Za radno mjesto se mogu javiti osobe oba spola. Mali smo tim vodeće hrvatske FinTech firme Electrocoin d.o.o., koji traži nove zaposlenike za rad u korisničkoj podršci. Radi prirode posla, bitne su nam razvijene komunikacijske vještine, odgovornost i sklonost timskom radu - opušteni smo i cijenimo ugodnu radnu atmosferu :) U našem uredu ćeš dobiti opremu potrebnu za rad, ugodno društvo i kuhinju, koja skriva pregršt grickalica, sokova i kave.

Na početku ćeš proći edukaciju kako bi stekao znanja potrebna za rad, a zajedno ćemo raditi na stjecanju i usavršavanju novih znanja i vještina.

Način i kontakt za prijavu studenata: iva.novakovic@electrocoin.hr