Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Prevođenje

Objavljeno: 09.06.2021. 14:09

Verba centar d.o.o. traži studenta/icu za prevođenje njemačkog jezika


Vrsta posla: PREVODITELJ ZA NJEMAČKI JEZIK (m/ž)

Mjesto obavljanja posla: ZAGREB, HEBRANGOVA 32

Početak i očekivano trajanje posla: odmah, minimalno 1 godinu

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 30 kn po satu

Opis posla: prevođenje u kombinacijama hrvatski>njemački i njemački>hrvatski; redaktura i lektura prijevoda, provjera kvalitete prijevoda

Posebna znanja i vještine: studij njemačkog jezika, izvrsno poznavanje engleskog jezika, organizacijske sposobnosti, dobro poznavanje rada u MS Office aplikacijama (posebno Word i Excel), brzo učenje rada u raznim softverskim aplikacijama, izvrsna sposobnost pretraživanja informacija na internetu, oko za detalje, preciznost u radu, odgovornost.

Poželjna znanja: prednosti prilikom zapošljavanja su poznavanje rada u CAT alatima, poželjno znanje i drugih jezika

Uzet ćemo u obzir samo prijave kandidata koji imaju završen preddiplomski studij i mogućnost rada u našem uredu u Zagrebu radnim danom (pon-pet) od 9.00 do 17.00 i spremni su na edukaciju (fleksibilnost u slučaju opravdanih izostanaka vezanih uz fakultetske obveze).

VERBA je članica međunarodne grupe i posluje na globalnoj razini, najvećim dijelom za inozemne klijente. Tvrtka zapošljava 34 djelatnika i ima više od 500 vanjskih suradnika u raznim zemljama svijeta. Studentima se nudi kompletna edukacija na radnom mjestu u programu mentorstva te mogućnost napredovanja i primanja u stalni radni odnos u skladu s kompetencijama, naučenim vještinama, rezultatima rada i osobnošću svakog pojedinog studenta.

Više informacija možete pronaći na slijedećoj poveznici: https://verba.hr/posao-u-verbi/

Radno vrijeme: pon – pet 9.00 do 17.00 uz mogućnost povremenih opravdanih izostanaka zbog obveza na fakultetu

Uvećanja za:

- Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 4. Zakona o obavljanju studentskih poslova)

Način i kontakt za prijavu studenata: Molimo zainteresirane kandidate da pošalju životopis na posao@verba.hr