Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Korisnička podrška

Objavljeno: 12.10.2021. 14:05

Electrocoin d.o.o. traži agenta/icu  korisničke podrške (hrvatski i engleski jezik).


Mi smo mali tim vodeće hrvatske FinTech firme Electrocoin d.o.o., koji traži nove zaposlenika za rad u korisničkoj podršci. Radi prirode posla, bitne su nam razvijene komunikacijske vještine, odgovornost i sklonost timskom radu – upušteni smo i cijenimo ugodnu radnu atmosferuJ. U našem uredu ćeš dobiti opremu potrebnu za rad, ugodno društvo i kuhinju, koja skriva pregršt grickalica, sokova i kave.

Na početku ćeš proći edukaciju kako bi stekao znanje potrebno za rad a zajedno ćemo raditi na stjecanju i usavršavanju novih znanja i vještina.

Potrebno je odlično poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, brzina i točnost u tipkanju, sklonost timskom radu, poželjan kripto-entuzijazam.

Mjesto i adresa obavljanja posla: Slavonska av. 6, Zagreb.

Radno vrijeme: od 9-21 h, smjena od, 6 ili 8 h radnim danima, fleksibilan raspored (15-25 h tjedno). Početak rada listopad/studeni 2021. na neograničeno trajanje.

Naknada po satu: 28,00 kn uz mogućnost povišice.

 

Ako si student koji je slobodan raditi većinom prijepodne, fleksibilan, odgovoran i chatty – ti si osoba za nas! Očekujemo kako ćemo se družiti 15-20 h tjedno(utorak i srijeda su nam vrlo bitni, pa ako su baš to tvoji slobodni dani, javi nam se odmah J) ali smo dosta fleksibilni i voljni prilagoditi se tvojim obavezama na faksu.

Prijave na: iva.novaković@electrocoin.hr ; info@electrocoin.hr

Šifra poslodavca: 685961.


Naši partneri: cijene goriva | imena za pse | vježbajte pravopis (č, ć, ije i je)