Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Korisnička podrška

Objavljeno: 13.10.2021. 12:06

Smart flex d.o.o. traži studente/ice za posao - Savjetnik za upite na nizozemskom jeziku (m/ž)


Vrsta posla: agent korisničke podrške

Savjetnik za upite na nizozemskom jeziku (m/ž)

Mjesto obavljanja posla: rad od kuće ili s lokacije Emporion centar, Zagreb

Početak i očekivano trajanje posla: odmah, rad na duži period

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 33 kn/h

Opis posla: Smart Flex d.o.o. za svog klijenta, jednu od vodećih tvrtki u području korisničkog zadovoljstva i podrške, traži vedre i komunikativne osobe s naprednim znanjem nizozemskog jezika. Svakodnevni zadaci uključuju odgovaranje na upite korisnika, izvornih govornika nizozemskog jezika.

Posebna znanja i vještine: Izvrsno poznavanje nizozemskog jezika u usmenoj i pismenoj komunikaciji, ljubaznost, komunikativnost, dostupnost za rad u različitim smjenama.

Radno vrijeme: mogućnost rada između PON i NED, razne smjene 8-23h

Uvećanja za:

- Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 4. Zakona o obavljanju studentskih poslova)

Ostale napomene i uvjeti:. Klijent omogućuje dogovor oko radnog vremena, uz preferirani fond sati od 24 ili više sati tjedno. Radna atmosfera je vrlo poticajna, u multikulturalnom i multilingvalnom okruženju. Prije samostalnog rada, tvrtka osigurava svu potrebnu edukaciju i mentorstvo. U slučaju rada od kuće, klijent osigurava svu potrebnu opremu za rad.

Način i kontakt za prijavu studenata: Ako smo te zainteresirali za ovaj posao, pošalji nam svoj životopis s napomenom „Prijava za studentsku poziciju – nizozemski jezik“ na mail prijava@smartflex.hr

Smart Flex d.o.o. Vaše osobne podatke koje navedete u svojoj prijavi te u svome životopisu obrađuje isključivo radi traženja radnog mjesta za Vas. Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupne su u našim Pravilima privatnosti na http://smartflex.hr/pravila-privatnosti/


Naši partneri: cijene goriva | imena za pse | vježbajte pravopis (č, ć, ije i je)