Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Rad u kontakt centru

Objavljeno: 13.10.2021. 12:06

Smart flex d.o.o. traži studente/ice za posao - Poslovni (B2C) savjetnik na njemačkom (m/ž)


Vrsta posla: agent u kontaktnom centru

Poslovni (B2C) savjetnik na njemačkom (m/ž)

Mjesto obavljanja posla: Importanne Galleria, Zagreb

Početak i očekivano trajanje posla: odmah, rad na duži period

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 37.50kn/h - 42 kn/h (nakon 3 mjeseca rada 41.60kn/h - 46kn/h)

Opis posla: Smart Flex d.o.o. traži kandidate za globalnu tvrtku koja je nedavno otvorila svoju podružnicu u Zagrebu. Radi povećanja postojećeg tima, zapošljava motivirane, predane i vedre kandidate u poslovnom (B2C) odjelu.

Svakodnevni zadaci uključuju telefonsku komunikaciju s govornicima njemačkog jezika. Bit ćeš zadužen/a za prvi kontakt prema novim klijentima te ćeš potencijalnim klijentima pojasniti usluge tvrtke i registrirati ih za nastavak suradnje (btw, svaka registracija donosi ti zaradu).

Posebna znanja i vještine: njemački jezik minimalno B1 razina u govoru (pismena komunikacija nije u opisu posla), komunikativnost, afinitet prema dinamičnom i zabavnom radnom okruženju, orijentiranost na rezultate, odgovornost i predanost u radu.

Radno vrijeme: PON - PET, 10-18h

Uvećanja za:

- Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 4. Zakona o obavljanju studentskih poslova)

Ostale napomene i uvjeti: Na ovom radnom mjestu moguć je isključivo rad iz ureda u centru Zagreba. Prioritet u zapošljavanju imaju studenti dostupni za rad na puno RV te na duži period (3 mj. i duže). Prije samostalnog rada, tvrtka osigurava edukaciju i mentorstvo. Uspješni djelatnici imat će mogućnost brzog napredovanja, ostvarivanja različitih bonusa i pogodnosti te razvoja unutar kompanije.

Način i kontakt za prijavu studenata: Ako smo te zainteresirali za ovaj posao, pošalji nam svoj životopis s napomenom „Prijava za studentsku poziciju  „Poslovni (B2C) savjetnik na njemačkom (m/ž)““ na mail prijava7@smartflex.hr i ne zaboravi navesti kada možeš početi s radom te koliko si dostupan/a.

Smart Flex d.o.o. Vaše osobne podatke koje navedete u svojoj prijavi te u svome životopisu obrađuje isključivo radi traženja radnog mjesta za Vas. Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupne su u našim Pravilima privatnosti na http://smartflex.hr/pravila-privatnosti/


Naši partneri: cijene goriva | imena za pse | vježbajte pravopis (č, ć, ije i je)