Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Web dizajn

Objavljeno: 13.10.2021. 11:05

Institut IGH d.d. za istraživanje i razvoj u graditeljstvu traži web dizajnera (m/ž).


Trenutno smo u potrazi za odgovornom, motiviranom i kreativnom osobom na radnom mjestu WEB DIZAJNERA. Uz reorganizaciju i rebranding tvrtke, ispred nas je i remake našeg weba kojeg ćemo trebati održavati i nadopunjavati različitim materijalima i informacijama.

Naš plan za tebe je da započneš s radom krajem ove ili početkom nove godine, 4 h dnevno ili prema dogovoru (ovisno o tvojem rasporedu). Brinut ćeš da korisničko iskustvo bude što bolje te poraditi na sučelju koje funkcionira na različitim uređajima. Razvijat ćeš naš web i testirati ga u različitim browserima te updateati stranicu kad to bude potrebno. Velik dio posla će već biti odrađen tako da bi naša osoba (ti) trebala imati dobro oko za detalje. Otvoreni smo za sve prijedloge za unapređenje weba i veselimo se idejama!

Nudimo ti fleksibilan rad i razumijevanje za izvršavanje tvoji studentskih obaveza, maksimalnu podršku u izvršavanju radnih zadataka i suradnju sa super timom u marketingu i odjelu digitalizacije. Potičemo knowledge-sharin i stvarno se jako veselimo učiti od tebe.

Naš idealan kandidat je student/ica završnih godina fakulteta koji ima iskustva i/ili znanja u UX i UI dizajnu, poznaje HTML5/CSS3/JS programske jezike te zna koristiti WordPress. Bilo bi super i kad bi imao osnovna znanja u grafičkom dizajnu i uređivanju videa kako bi mogao biti podrška marketingu u njihovim zadacima.

Mjesto i adresa rada: Janka Rakuše 1, Zagreb.

Radno vrijeme: između 8-16 h prema mogućnostima studenta, idealno 4 h dnevno.

Naknada po satu: min. 28,00 kn, ovisno o kompetencijama.

 

Prijave na: oKC@j.talentlyft.com

Šifra poslodavca: 5975.


Naši partneri: cijene goriva | imena za pse | vježbajte pravopis (č, ć, ije i je)