Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Promocije

Objavljeno: 11.01.2022. 10:58

Sabex d.o.o. traži studente/ice za poslove promocije


Sabex d.o.o. je internacionalna tvrtka s ekskluzivnim zastupništvom u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji za globalno poznate brandove prirodne kozmetike NUXE te dermatološku kozmetiku Bioderma u Sloveniji. Sabex je distributer i vodeće europske marke prirodnih dodataka prehrani ARKOPHARMA, kao i dodataka prehrani Spring, a odnedavno je i ekskluzivni distributer vodeće španjolske dermatološke kozmetike ISDIN, te PURESSENTIEL linije proizvoda baziranih na aromaterapiji.

Mjesto i adresa obavljanja posla: Zagreb (sportski centri)

Početak i očekivano trajanje posla: 20.01.2021 (početak)

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 35kn/h

 

Opis posla:

PROMOCIJE U SPORTSKIM CENTRIMA:

potaknuti interes za Puressentielom i Arkopharmom u sportskim centrima, prepoznavanje potrebe potencijalnih kupaca te preporuka proizvoda, demonstracija upotrebe proizvoda, informiranje potencijalnih kupaca o cijenama i posebnim pogodnostima, svakodnevno izvještavanje nadređenih o radu.

Promocije će se održavati u sportskim centrima u popodnevnim satima nekoliko puta tjedno. Posao je intenzivan i zahtjeva aktivnu i neprestanu interakciju s potencijalnim kupcima. Potrebno je kontinuirano proaktivno pristupanje ljudima te snalažljivost u različitim situacijama.

Tražimo ljude koji su predani poslu i odgovorni, ali prije svega skloni novim izazovima te spremni na učenje i usavršavanje.

Očekujemo: vedar i komunikativan karakter, velika ljubav prema sportu, interes za savjetovanje drugih, simpatičnost, ambicioznost, fleksibilnost, otvorenost.

Nudimo: zanimljiv i dinamičan posao, znanje i stručnost.

Radno vrijeme: po dogovoru

Ako voliš pažnju i lako komuniciraš s drugima, prava ste osoba za nas!

 

Svoje prijave sa životopisom možete poslati na e-mail: anamarija@sabex-international.com ili na broj mobitela:091 1111 831


Prijava pozivom na +385911111831
SMS prijava
Prijava za posao WhatsAppom

Naši partneri: cijene goriva | imena za pse | vježbajte pravopis (č, ć, ije i je)