Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Rad u kontaktnom centru

Objavljeno: 28.06.2022. 13:36

Auto Zubak-Zagreb d.o.o. traži studente/ice za posao: Agent/ica u kontaktnom centru


Vrsta posla: Agent u kontaktnom centru (m/ž)  

Mjesto i adresa obavljanja posla: Pula (Oryx Asistencija)

Početak i očekivano trajanje posla: početak 6.mjeseca/kraj 9.mjeseca

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): min-max (30,00-38,00 kn)

* Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se

  za 50% (čl. 13. st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova, N.N. 96/2018.)

Opis posla: Nama je kontaktni centar srce naše usluge, a brzina i kvaliteta ključni su motivi kao i u odjelu servisne mreže. Ovdje nema spavanja (na poslu, naravno). Radi se u smjenama koje pokrivaju sve dane u godini od 0 – 24 h, čak i kad je na TV-u „Igra prijestolja“! Rastemo iz mjeseca u mjesec i ako tako nastavimo, morat ćemo ili dizati kat na zgradi ili početi zapošljavati jako male ljude :). U našem kontaktnom centru vlada iznimno pozitivna atmosfera, ergonomija rada je vrhunska, a kontaktni centar služi nam kao rasadnik kadrova, tako da ako si talentiran, ambiciozan i marljiv, imaš mogućnost zadržavanja u sustavu Zubak Grupe i napredovanja.  

Posebna znanja i vještine: Dobro poznaješ engleski jezik u govoru i pismu te imaš izražene komunikacijske vještine i sklon si timskom radu. Informatički si pismen i imaš organizacijske vještine. Prednost će imati osobe koje imaju iskustvo rada u kontaktnom centru, koje vrlo dobro poznaju prometnice, naselja i geografska obilježja te koje se dobro snalaze u prostoru pomoću digitalnih karti.

Radno vrijeme: smjensko

Način i kontakt za prijavu studenata: putem mail adrese janja.teglovic@zubakgrupa.hr ili putem linka za prijavu https://karijera.zubakgrupa.hr/o/rXi/apply

 


Naši partneri: cijene goriva | imena za pse | vježbajte pravopis (č, ć, ije i je)