Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Razni poslovi

Objavljeno: 25.07.2022. 12:32

Usporedi d.o.o. za usluge informacijskog društva traži studente/ice za poslove: Montaža videa za YouTube i ostalo na temelju gotovih snimki i audio zapisa/ Kreiranje članaka za portal Usporedi.hr


Vrsta posla: Montaža videa za YouTube i ostalo na temelju gotovih snimki i audio zapisa

Mjesto i adresa obavljanja posla: Zagreb, Poljička 45

Početak i očekivano trajanje posla: od 01.08.2022. do 31.12.2022.

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 35kn/h

Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se

  za 50% (čl. 13. st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova, N.N. 96/2018.)

Opis posla: Tražim studenta/icu za montažu jednostavnih i kratkih videa za Usporedi.hr YouTube kanal. Montaža se obavlja na temelju već snimljenog materijala. Moguć rad i na naprednijim projektima.

Posebna znanja i vještine: Odlično vladanje engleskim jezikom. Potrebno znanje korištenja Premiere Pro alata na najvišoj razini. Poznavanje i korištenje Windows kratica na tipkovnici. Interes za kategoriju prijenosnih gadgeta.

Radno vrijeme: od 9 do 15h

Ostale napomene i uvjeti: Mogućnost predlaganja novih video recenzija na engleskom jeziku, sastavljanje scenarija, brzinsko snimanje i montaža. Prilika za korištenje vrhunske opreme za video produkciju.

Način i kontakt za prijavu studenata: Poslati prijavu na email admin@usporedi.hr; Subject: Prijava za posao montaže videa. U emailu se valja: 1) predstaviti, 2) navesti eventualne primjere dosadašnje montaže videa, 3) Navesti razinu poznavanja Premiere Pro alata (1-5). Email poruke koje neće imati ispunjene ove stavke neće biti razmatrane. Rad nije moguć od doma, isključivo kod nas u uredu.

 

 

Vrsta posla: Kreiranje članaka za portal Usporedi.hr

Mjesto i adresa obavljanja posla: Zagreb, Poljička 45

Početak i očekivano trajanje posla: od 01.08.2022. do 31.12.2022.

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 30kn/h

Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova, N.N. 96/2018.)

Opis posla: Tražim studenta/icu za kreiranje članaka za web portal Usporedi.hr.

Posebna znanja i vještine: Odlično vladanje engleskim jezikom. Potrebno napredno znanje korištenja Word i Chrome alata. Poznavanje i korištenje Windows kratica na tipkovnici. Poznavanje i interes za kategoriju prijenosnih gadgeta.

Radno vrijeme: od 9 do 15h

Ostale napomene i uvjeti: Mogućnost volontiranog odlaska na press konferencije i predstavljanja uređaja različitih tvrtki.

Način i kontakt za prijavu studenata: Poslati prijavu na email admin@usporedi.hr ; Subject: Prijava za posao kreiranja članaka. U emailu se valja: 1) predstaviti, 2) navesti eventualne primjere dosadašnjeg novinarskog rada. 3) te napisati zašto vas zanima ovaj posao. Email poruke koje neće imati ispunjene ove stavke neće biti razmatrane.

 


Naši partneri: cijene goriva | imena za pse | vježbajte pravopis (č, ć, ije i je)