Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Grafički dizajn

Objavljeno: 03.10.2022. 12:10

BURO247.hr traži studente/ice za posao: Grafički dizajner (m/ž)


Šifra ili OIB naručitelja: 56761833973

Vrsta posla: Grafički dizajner

Adresa obavljanja posla: Zagreb, Ilica 65

Početak i očekivano trajanje posla: odmah, na duže vrijeme

Radno vrijeme: 4 sata dnevno od ponedjeljka do petka ili po dogovoru

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 35 kn/h, 20 sati tjedno

* Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova, N.N. 96/2018.)

Opis posla:

BURO247.hr vodeći lifestyle portal traži studente završne godine ili apsolvente u području grafičkog dizajna i/ili dizajna koji će se priključiti radu u dinamičnom okruženju redakcije. Na dnevnoj bazi BURO. pruža najkvalitetnije informacije iz svijeta mode, ljepote, lifestyle i kulture.

Samostalna priprema grafičkih rješenja u dogovoru s glavnom urednicom i marketing timom, a sve u skladu s estetikom brenda. Osmišljavanje i izrada grafičkih rješenja koja podrazumijevaju dizajn za web, društvene mreže i ostale brend materijale  (oglasi, banneri, grafičke pripreme za tisak) prema smjernicama BURO. brenda. Unaprjeđivanje vizualnog sadržaja i izgleda portala.

Posebna znanja i vještine:

Tražimo kreativne osobe s razvijenim smislom za estetiku, pouzdane i precizne, sposobne slijediti upute i rješavati više zadataka istovremeno. Imate oko za detalje, pozitivan stav, timski ste igrač  i spremni ste na suradnju u dinamičnom okruženju. Posjedujete znanje Photoshop i After Effects, dodatan plus je poznavanje Adobe paketa i Word Press.

Ostale napomene i uvjeti:

Mogućnost povećanja satnice na 40 sati tjedno te po završetku fakulteta i prestanka studentskih prava mogućnost stalnog zaposlenja (ugovor o radu).

Način i kontakt za prijavu studenata:  posao@buro247.hr


Naši partneri: cijene goriva | imena za pse | vježbajte pravopis (č, ć, ije i je)