Pošalji prijatelju:
WhatsApp

Marketing na portalu za mlade - PETREL GROUP d.o.o

Objavljeno: 28.03.2024. 08:44
Lokacija: Kruge 9, Zagreb Početak rada: travanj 2024. Trajanje rada: na duži period Satnica: 5,25 €/h Radno vrijeme: pola radnog vremena (kasnije moguće više), fleksibilno Opis posla:

Dnevno kreiranje informativnog sadržaja od strane studenata za studente i mlade na društvenim mrežama te snimanje videa (vox populi) za društvene mreže. Svakodnevnim radom, pokušavamo poboljšati studentski standard i obrazovanje te poticati mlade da aktivno pomažu zajednici. Na našem portalu, iz dana u dan, osim aktualnosti na svom faksu i u akademskoj zajednici, možeš pronaći i digitalnu bazu studentskih skripti i materijala, prostor za oglašavanje, profile preko dvjesto studentskih udruga i projekata za mlade, bazu studentskih poslova i informacije o svim relevantnim studentskim institucijama.


Opis radnog mjesta

Pozicija u marketingu (za angažman putem studentskog ugovora) na news portalu smještenog fizički u Zagrebu (redakcija), ali uz fleksibilnosti za rad od kuće (u dogovoru). Marketingaš će biti odgovoran za objave na društvenim mrežama portala, stvaranje sadržaja i izgradnju odnosa s pratiteljima društvenih mreža portala. Dodatno, marketingaš će surađivati s redakcijskim timom kako bi pravovremeno izvijestio pratitelje o novostima objavljenim na portalu. Tražimo studenta/icu na pola radnog vremena (a što može prerasti u puno radno vrijeme pa čak i stalno zaposlenje, za pravog kandidata), jer cijenimo tvoje vrijeme i znamo da imaš i drugih obaveza (ispitne rokove, studentski život..).


Kvalifikacije

●            Izvrsne pismene i usmene komunikacijske vještine

●            Dokazana sposobnost kreiranja objava na društvenim mrežama

●            Sposobnost rada samostalno i u timskom okruženju

●            Interes za studentski život i akademska pitanja u Hrvatskoj

●            Iskustvo u korištenju društvenih mreža, kreiranju objava na drugim društvenim medijima

●            Trenutno upisan/a u relevantni preddiplomski ili diplomski studijski program (ne moraš nužno biti student/ica Marketinga da bi radio/la kod nas


Naši partneri: imena za pse | vježbajte pravopis (č, ć, ije i je)